Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek gombából, ami...

Mit készítsek gombából, ami nem pörkölt és nem rántott gomba? Bolti fehér csiperkéből.

Figyelt kérdés

Ebédre, vacsorára.

De tésztát meg sokat ettünk most.


2009. máj. 8. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
svédgomba, gombás pizza
2009. máj. 8. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sózd le a gombát,eközben egy kevés vajon finomra vágott vöröshagymát aranysárágra pirítassz,dobsz rá kockára vágott sonkát vagy bacont ,ezt is pirítsd oda egy kicsit,kevés só bors,petrezselyemzöld. Ezzel töltsd meg a gombát,reszelj a tetejére egy kis sajtot,dobd be a sütőbe egy 15-20percre,burgonyapüré vagy pároltrizs.
2009. máj. 9. 00:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én így szoktam csinálni a töltött zsemlét:Levágom a tetejét,kibelezem,kicsit beáztatom tejbe,majd kivajazott tepsibe rakom.A töltelékhez a hagymát,gombát megpárolom,fűszerezem,ízlés szerint,majd összekeverem a zsemlebéllel + pici tejföllel.Reszelt sajttal megszóród,visszarakod a zsemle tetejét,megkened tojással,ismét megszórhatod sajttal. Ez kiflivel is fantasztikus! Forró sütőbe tedd! /A variáció végtelen!/
2009. máj. 9. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Igen! Csak az a töltött zsemle ,ez pedig töltött gomba :) Nem mintha nem lenne mind a kettő nagyon finom :)
2009. máj. 9. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

ha sok gombád van, és nem akarsz egy hétig gombát gombával enni, akkor csináld a következőt: gombákat felszeletelni, kicsi zsiradékkal és hagymával (vagy anélkül) lepirítani. Miután kihűlt, tasakokba rakva mehet a fagyasztóba. Mikor előveszed, akkor csak fűszerezni kell, s valami köretet kitalálni mellé. Nyersen ne fagyaszd le, mert amikor kiolvad, összeesik, és ronda lesz.

2009. máj. 9. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim válasza:
100%
Hasonlót javasolok, mint az első variáció, de én pár gerezd fokhagymát aprítok, kevés olivaolajon átforrósítom, hogy kiadja az ízét, de nem szabad megpörkölődnie, erre dobom a szeletelt gombát. Amikor levet ereszt, elpároéogtatom, megszórom kevés lisztel és ízlés szerint tejszínnel felöntöm. Só, kevés bors és apróra vágott snidling kell hozzá. Nagyon fino, bármilyen körettel. Rizzsel, nokedlival, vagy tésztával is.
2009. máj. 13. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!