Meg lehet enni a virslit ha lejárt 1-2 éve de a mélyhűtőbe volt tartva?
Figyelt kérdés
Az egyiki ismerősöm váltig állítja,hogy meg lehet enni,szerintem NEM..mégiscsak hús,Amikor kiengedett akkor fehér tapadós volt keserű büdös szaga,és csipős íze.Sok ember állítja ,hogy meg lehet enni,ha a mélyhűtőbe volt tárolva.Szerintetek?Arról nem is beszélve,hogy ha pl egy évben 5x engedi le a hűtőt,akor is kienged valamennyire.Mi a véleményetek erről?2011. nov. 6. 23:22
11/13 anonim válasza:
Megenni meg lehet, csak számoljon a következményeivel...Mondjuk, ha már kiolvasztva büdös, nyálkás, rossz szagú, akkor főzve miért lenne finom?
Gusztus kérdése, hogy valaki ilyet megegyen...no meg végszükség.
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán,minek fagyaszt le valaki virslit 2 évre? Fél, hogy nem lehet majd kapni?
13/13 anonim válasza:
Nincs általános szabály, hogy mi meddig felhasználható a lejárat után. Ez a legtöbb esetben sok mindentől függ. Fel kell bontani, meg kell vizsgálni, illetve plusz biztonsági faktorként, hőkezeléssel is lehet javítani az esélyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!