Konyhai baki amin évek mulva is jókat kacagtok? De abban a helyzetben először nagyon gáz volt? Kezdök profik mindenkit kérdezek!
Ja, és úgy, hogy a kezemen volt :D
(előző válaszoló vagyok)
egyszer kacsát sütöttem. "benéztem" a sütőbe, hogy áll a kacsa. aztán halk sercegést hallottam, de hamar rájöttem, hogy a mikrofonformájú dauerolt hajam serceg...
még szerencse , hogy a mosogató közel volt és a vízcsap alá dugtam a fejem.úgy néztem ki, mint a Pumukli:))
Akkor nem volt olyan vicces, mert másnap melózni kellett menni,az egész irodaház rajtam röhogött:))
Pár éve lasagnét akartam készíteni. Voltam olyan bátor, hogy egy új (hülye fülű) jénaiban előkészítve tettem a sütőbe. Az első alkalommal, amikor meg akartam fordítani, egy laza mozdulattal kicsúszott az egész a konyha padlójára.
No problem... lapáttal visszaraktam az egészet kicsit eligazítva a jénaiba, majd a sütőbe. Én aznap nem voltam éhes, de a többieknek ízlett. Azóta sem készítettem!
egyszer sütötöttem (volna) életemben fagyasztoptt pizzát. a soknyelvű használati javaslat között végre megtaláltam
a HU-"tegyük a pizzát 15 percre forrró sütőbe". ennyi. na jó én be is tettem,, szépen középre a rácsra.15 perc múlva
megnéztem, a pizza minden irányban csüngött lefelé a rácsról, teljesen szűrrealisztikus formát öltve:))
pizzát sem ettem, ráadásul takaríthattam egy órát a sütőt.
azóta magam gyúrom és szigorúan TEPSIBEN sütöm:))
gyümölcstortához készültem elő, mindent kiraktam , ami kell hozzá. kimértem a lisztet, majd egy laza mozdulattal feltéptem a kis zacsit és beleöntöttem a lisztbe sütőpor helyett a piros tortazselét...:)
szerencsére csak 15 deka liszt, meg a zselé ment kárba.
azóta nem veszek egyforma csomagolású sütési kellékeket.
Nekem is egy pár szál hajam bánta a tapasztalatlanságomat!
Még otthon laktam, és akkor kezdett érdekelni a főzés, egyre többször figyeltem mit-hogy csinál anyukám, igyekeztem segíteni neki, tanulni tőle.
Hát egyik alkalommal sikerült úgy a gáz fölé hajolnom, hogy a leengedett hosszú hajam kicsit rövidebbre pörkölődött elől...
Azóta csak összekötött hajjal főzök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!