Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ma? Olyan ötletek...

Mit főzzek ma? Olyan ötletek érdekelnének, ami könnyű és gyors.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kínai csirkemell

Lebőrözünk, kicsontozunk négy kis csirkemellet, és húsát ujjnyi széles csíkokra vágjuk. (A csontból, bőrből leves készülhet). A húst megsózzuk, lisztben megfor-gatjuk, és megmártjuk villával simára kevert, öt deka reszelt sajttal elkevert három tojásban. Bő, forró olajban szép pirosra sütjük. (Annyi olaj kell hozzá, hogy a húscsíkok úszhassanak benne, így gyorsan sül, és a sajt nem ég meg.) Köz-ben simára keverünk másfél deci ketchupot egy kevés mustárral, szójamártással (CONCHITA ételízesítővel), csipetnyi őrölt borssal és gyömbérporral. A megsült húsdarabokat a tányéron ebbe a mártásba mártogatjuk, és főtt rizzsel körítjük.

2009. máj. 6. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyors és könnyü...én ilyenkor berakok 1 csírkét és félkiló burgonyát a sütőbe....szinte rá se kell nézni :)
2009. máj. 6. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, de sajna elromlott a sütőm :(
2009. máj. 7. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:

bolonyai. Egy kevés olajon a darálthúst megpároljuk,felöntjuk 2-2,5dl vízzel beletesszük a bolonyai port(maggit ajánlom.) és kevergetés mellet megfőzzük.Tálaláskor lehet a tésztára sajtot és ketchup-ot tenni.

Na és mit főztél?

2009. máj. 7. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak cukorborsólevest...
2009. máj. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!