Miért nem sikerült? Meg lehet igy enni?
Sziasztok.
Most néztem ki az interneten a nosalty.hu veboldalon egy sajtos pogácsa receptet. Megcsináltam,de valamiért a közepe nem sült meg. Mitől lehet ez? A sütő miatt? Nem lehet jó? Vagy a tészta?
Most nem is tudom meg lehet-e igy enni a pogikat,hogy a belsejük nincsen megsülve rendesen,hiába raktam vissza,egyszerűen nem akart megsülni. Szerintetek?
Köszi a válaszokat
Szerintem is vagy magasabb hőfokon sütötted, a kelt tésztákat inkább alacsony fokozaton és hosszabb ideig kell sütni, vagy a sajt lehet, de én is csináltam már olyan pogit, aminek a tésztájába is kellett sajt, de nekem szépen megsült; ha csak a közepe nem sült meg a pogiknak akkor szerintem 90%, hogy "hirtelen sütötted",:( legközelebb alacsonyabb fokozaton hosszabb ideig!:)
Lehet az is hogy a sütőd melegebben süt..
Ha már érződik a tészta illata, érdemes lejjebb venni a hőfokot,és alsó lánról felsőre állítani.
Nyersen ne egyétek meg, nem éri meg a gyomorrontást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!