Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerült? Meg lehet...

Miért nem sikerült? Meg lehet igy enni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most néztem ki az interneten a nosalty.hu veboldalon egy sajtos pogácsa receptet. Megcsináltam,de valamiért a közepe nem sült meg. Mitől lehet ez? A sütő miatt? Nem lehet jó? Vagy a tészta?

Most nem is tudom meg lehet-e igy enni a pogikat,hogy a belsejük nincsen megsülve rendesen,hiába raktam vissza,egyszerűen nem akart megsülni. Szerintetek?

Köszi a válaszokat


2011. okt. 31. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Élesztős tésztának nem kell előmelegíteni a sütőt, mert a hirtelen melegtől kérget kap a teteje, ezért jobbik esetben nem nő meg,rosszabbik esetben nyers marad a belseje. Az is lehet, hogy a hőfokot nem jól állítottad be és hirtelen sült a tésztád.
2011. okt. 31. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Te, az is lehet, hogy az olvadt sajtot érzitek benne, azért gondolod nyersnek. Hagyd kihűlni, ha úgy sem jó, ne egyétek meg.
2011. okt. 31. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
vágd őket félbe, és úgy rakd még vissza a sütőbe (a nyers közepével felfelé) - nem lesz szép, de legalább nem kell kidobni
2011. okt. 31. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Nyersen ne edd meg,kicsit meg feküdné a gyomrodat,sütsd meg jól vagy sehogy.És előttem levő válasz adó leírta helyettem is amit ide akartam még írni.
2011. okt. 31. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is vagy magasabb hőfokon sütötted, a kelt tésztákat inkább alacsony fokozaton és hosszabb ideig kell sütni, vagy a sajt lehet, de én is csináltam már olyan pogit, aminek a tésztájába is kellett sajt, de nekem szépen megsült; ha csak a közepe nem sült meg a pogiknak akkor szerintem 90%, hogy "hirtelen sütötted",:( legközelebb alacsonyabb fokozaton hosszabb ideig!:)

Lehet az is hogy a sütőd melegebben süt..

2011. nov. 1. 03:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már érződik a tészta illata, érdemes lejjebb venni a hőfokot,és alsó lánról felsőre állítani.

Nyersen ne egyétek meg, nem éri meg a gyomorrontást.

2011. nov. 1. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!