Természetesen VÉKONY! :-) A pizza attól jó hogy nem a lisztes,vastag,bodag tésztát zabálod, hanem attól hogy ropog és inkább a zöldség-hús-sajt dominál és annak az ízét érzed. :-)
persze egy lakatlan szigetre én is vastagtésztájút vinnék... hehe
2012. febr. 27. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
23/31 anonim válasza:
Olaszorszagban nem is arulnak vekony tesztas pizzakat. Ez sok mindent elarul:D
2013. szept. 25. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
24/31 anonim válasza:
Gratulálok hogy mindenkit lepontoznak aki a vastagra szavaz!!! Egyébként én is VASTAG-ra szavazok amiből folyik a zsír és cuppog a szósztól az olaszok a csoffadt pizzájukkal elmehetnek... De egyébként pacalpörkölt.
2014. ápr. 21. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
25/31 Süle Dominik válasza:
Mind a 2
2015. nov. 21. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
26/31 anonim válasza:
Mind2 :D
De ha választani kell akkor vékony...Imádom ahogy ropog. De a vastag is jó...az meg olyan puha és laktató. Egy igazi olasz vékony tésztás pizzából meg kell ennem majdnem egy egészet (a 32 cm-ből) hogy jól lakjak. Ellenben a vastag tésztásból jól lakom a felével.
2016. aug. 22. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
27/31 anonim válasza:
A pizza eredetileg Görögxd úgy vették át az Olaszok...
2018. júl. 28. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
28/31 Vad-Ász válasza:
A pizza vékony.
Ami vastag az Lepény.
.
Egyszer ettem magyarorszàgon pizzàt (igen nem magyarorszàgi magyar vagyok) és csak 2 szeletet bírtam megenni a közepesből , mondtam is a pincérnek hogy túl vastag volt a tészta és túl sok volt a feltét. Fizettem de nem csomagoltattam el mert undorító volt.
Itthon bàrmikor simàn benyomok egy közepes pizzàt. Dolgoztam is pizzériàban és tudom hogyan kell pizzàt sütni.
.
.
De
A vastag tészta az olyan öreganyàm pizzàja
Ami màr inkàbb egy kenyér feltéttel a tetején.
Igaz szakàcsként màsként vélekedek.
Nem kell sok feltét , vékony tészta , minőségén a hangsúly.
.
2018. nov. 6. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
29/31 anonim válasza:
Vékony.
2022. ápr. 9. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
30/31 anonim válasza:
Ezek szerint én nem szeretem a pizzát. Vastagra szavazok, felőlem lehet lepénynek is nevezni. Nemrég fizettem 3400 forintot egy vékony, ropogós valamiért. Jól nem laktam, a vékony, száraz tésztától a hideg is kiráz. Ha valaki “eredeti” olasz pizzát emleget, akkor az só, liszt, víz, kis élesztő, paradicsom, oregano és egy kis sajt, esetleg. A szegények eledele volt ugyanis, a legegyszerűbb étel, amihez hozzájutottak. Jó étvágyat hozzá! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!