Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinek főz jól a menye?

Kinek főz jól a menye?

Figyelt kérdés
az én kis menyem nagyon jól főz. Szégyen nem szégyen de sokat tanultam tőle... 55 éves nagymama. Gondolom ez olyan ,hogy van persze anyós és meny is aki roszul főz . De a forditottja is igaz anyós és meny is tud főzni...
2011. okt. 17. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a meny vagyok, és a férjem szerint jól főzök. Lelkesen kutatom a reformtáplálkozást és recepteket. Próbálok egészségesen főzni, ami totál más, mint a hagyományos kaják, amit anyósom és anyukám főznek. Nekik nem ízlik, szerintük ami nem pörkölt van rántott hús krumplival, az nem kaja. De mi így szeretünk enni, igaz, megesszük azt is, amit vendégségben kapunk. :)
2011. okt. 17. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Apósoméknak! :D
2011. okt. 17. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Fiam szerint egyre jobban, már nemcsak finomakat főz, de finom sütiket is csinál.
2011. okt. 17. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én menyem is jól főz,de szerencsére nem a most divatos reformtáplálkozás híve.
2011. okt. 17. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát az enyém nem tud főzni..és sajna nem is akar tudni!
2011. okt. 17. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

én a meny vagyok, és jól főzök, aminek anyósom szerencsére hangot is ad és nagyon örül. sőt egymásnak is szoktunk főzni, ha a másiknak nem volt ideje, ill. sütni is. Recepteket is cserélünk.

egyébként a legszebb bók nekem, mikor nálunk gyűlik össze a család, mindenki azt mondja, hogy egy az egybe olyan, mintha anyósom főzte volna, pedig sosem tanított senki.

2011. okt. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!