Egész karajból mit csináljak?
Van egy egész karajom, még olvad, sajnos estére amikor már fel tudnám szeletelni és klopffolni már késő lesz nem akarom a szomszédokat ilyennel zavarni....
Nincs vmi jó receptetek?Csak benyomni a sütőbe és kész ilyenre gondolok. Sült húsnak kicsit száraz lenne szerintem.....
Ha van otthon baconod, vagy valami szalonnád, tekerd be abba. Vagy fedd le almaszeletekkel. Én két fej hagymát kb. nyolcadokra vágok, pár gerezd fokhagyma, ráteszem a husit, fóliát teszek rá, és bevágom a sütőbe.
Vagy szeleteld fel, tedd tűzálló tálba, vagy tepsibe (tök mindegy, én erre egy kerámiatálat használok), olajozd meg, a husira só, bors, erre jöhet egy kis előre párolt gomba, rá egy-egy sonkaszelet, aztán sajt. (Ehhez sok minden kell, de családi ebédekkor nagy siker és gyorsan megvan.)
Hm.. asszem, megvan a vasárnapi ebéd.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!