Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egész karajból mit csináljak?

Egész karajból mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy egész karajom, még olvad, sajnos estére amikor már fel tudnám szeletelni és klopffolni már késő lesz nem akarom a szomszédokat ilyennel zavarni....

Nincs vmi jó receptetek?Csak benyomni a sütőbe és kész ilyenre gondolok. Sült húsnak kicsit száraz lenne szerintem.....


2009. máj. 1. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha van otthon baconod, vagy valami szalonnád, tekerd be abba. Vagy fedd le almaszeletekkel. Én két fej hagymát kb. nyolcadokra vágok, pár gerezd fokhagyma, ráteszem a husit, fóliát teszek rá, és bevágom a sütőbe.

Vagy szeleteld fel, tedd tűzálló tálba, vagy tepsibe (tök mindegy, én erre egy kerámiatálat használok), olajozd meg, a husira só, bors, erre jöhet egy kis előre párolt gomba, rá egy-egy sonkaszelet, aztán sajt. (Ehhez sok minden kell, de családi ebédekkor nagy siker és gyorsan megvan.)

Hm.. asszem, megvan a vasárnapi ebéd.. :D

2009. máj. 1. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Párolj gombát, vagy valami zöldséget, amit szeretsz, és ezzel kenj meg egy kinyújtott leves tésztát. tekerd be vele a húst, amit előtte befűszereztél (fokhagyma, bors, mustár, balzsameset, vagy a kedvenc fűszere(i)d). Süsd meg sütőben. Nem száraz, finom szaftos, és isteni.
2009. máj. 1. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!