Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sutemenyt szeretnek sutni...

Sutemenyt szeretnek sutni mindenfele lisztes anyagok nelkul. Segitenetek otletekkel?

Figyelt kérdés
Koszonom.
2009. ápr. 30. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

nem kell sütni, elég pár keksz, aztán rányomaszt egy kis pudingot, gyümölcsöket és zselatint :) vagy tiramisu, kibéleled a tálat babapiskótával, leöntöd főtt kávéval, maszkarpóne sajt vaniliával, majd megszórod kakaóval, de szoktunk a kávéba locsolás előtt amarettó likőrt rakni, annak olyan mandulás íze van.

Van egy másik süti liszt nélkül, azt sem kell főzni, darált kekszből tejből cukorból kakaóból gyúrsz masszát, tehetsz bele rumot ízlés szerint, kis mazsolát és diót, őzgerinc formába teszed, de előtte kibéleled alufóliával és kókusszal, így hak ifordítod, kokuszos lesz a teteje, ha gondolod kenhetsz bele zsír vagy vajat, hogy könnyen kiforduljon, pár órát vagy egy napot áll a hűtőben és kész.

2009. ápr. 30. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
a kekszben is van liszt ami probléma lehet ha listérzékenység miatt kell lisztnélküli süti
2009. ápr. 30. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Gesztenyes tekercs


Hozzavalok:


25 dkg gesztenyemassza

6 tojás,

10 dkg cukor

Rum vagy rum aroma


Krém:

0,25 dl novenyi tejszin

csoki

kakao


vagy tetszoleges krem


A tojás sargajat a fele cukorral kikeverem, majd a gesztenye masszaval simara keverem. Rummal (vagy azomaval) izesitem.

Felverem a tojas feherjet a maradek cukorral, osszekeverem a gesztenyes tesztaval, majd a legnagyobb tepsibe sutopapirra ontom.

Forro sutoben kisutom mint a piskotat. Meg forron feltekerem.

Ha kihultmegtoltom barmilyen kremmel.

2009. ápr. 30. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

gluténmentes receptek:

[link]


gluténmentes linzerkarika:

Hozzávalók:


30dkg kukoricaliszt, 2 evőkanál rizsliszt, 15 dkg vaj, 2 egész tojás, 3 + 2 evőkanál kristálycukor, 1 evőkanál tejföl, késhegynyi szódabikarbóna, néhány evőkanálnyi málna vagy meggylekvár, a díszítéshez mandulaforgács , durvára vágott dió, gluténmentes cukorgyöngy, kandírozott gyümölcs.


Elkészítése:


A kukoricaliszthez hozzákeverjük a szódabikarbónát, majd a vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 3 evőkanál cukrot, a tojássárgáját, a tejfölt és gyorsan összegyúrjuk. (A linzerrel nem szabad sokáig foglalkozni.) Nyújtódeszkát rizsliszttel megszórunk, 2-3 milliméter vastag tésztát nyújtunk, majd különböző formákat szúrunk ki belőle. Amire díszítés kerül (dió, mandula vagy cukorgyöngyök) azt megkenjük tojásfehérjével és erre szórjuk a díszítést. A sütőt 5-6 percig előmelegítjük kb. 120 fokon, majd 150 fokon megsütjük a linzereket. Nagyon gyorsan sül, elég, nem kell túlsütni. A kihűt karikákat lekvárral összeragasztjuk, a süteményestálra helyezve 2 evőkanál darált cukorral megszórjuk.

2009. ápr. 30. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!