Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SÜRGŐS! Mit csináljak? Több...

SÜRGŐS! Mit csináljak? Több fekete borsot tettem a disznópörköltbe.

Figyelt kérdés
Párom utálja, ha csípős és amikor lenyelem a falatot, csípi a torkomat. Nincs valami praktika, hogy ne lehessen annyira érezni benne.
2011. okt. 7. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a csípősséget a répa veszi ki ( hasonlóan, mint a krumpli a sósat). Tegyél bele egyet ( csak vágd ketté, hogy könnyen ki tudd szedni), legfeljebb ugyanolyan csípős marad és megtudjuk, hogy ez a módszer nem igaz.
2011. okt. 7. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vennék le a pökölt szaftjából, és higítanám borral vagy vízzel. Persze, utána fűszereznék, ha kell (só, kömény, esetleg vegeta). Ha más nincs, akkor paprikás lenne, egy pohár tejföllel tuningolva.

Üdv!

2011. okt. 7. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Bevált a répás dolog?
2011. okt. 7. 14:16
 4/6 doboszoli ***** válasza:
31%

Kidobni, újrafőzni, legközelebb vigyázni.

A túlborsozott étel ehetetlen.

2011. okt. 7. 19:12
 5/6 anonim válasza:

Én most kipróbálom, hátha bejön a répás ötlet.

Utána megírom, hogy sikerült-e?

2017. máj. 22. 21:07
 6/6 anonim válasza:
Nem volt itthon répa, úgyhogy rizst tettem bele, egy merőkanálba csak úgy beletettem, nehogy benne maradjon. Nagyon jól működött, másnapra nem volt csípős a leves. :)
2017. júl. 10. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!