Fekete erdőt csináltam és a maradt habból mit csináljak?
Olyant, mint a karacsonyfara valo szaritott habsütemenyt lehet belöle csinalni?
Habrolonak tölteleknek?
Vagy szerintem barmilyen vajas szarazsütemenyre jo "disznek", pl. macskanyelv alakura formazottra ranyomni.
A ferjem szereti a krem nelkül sütött kakaos piskota (vagy vizes piskota) melle az ilyesmi habokat.
Esetleg pudinggal elkeverni, vagy pudingot csinalni es 1 cm-es csikokban felvaltva a habbal poharban talalni?
sütőben sütni csak a tojásfehérjehabot lehet:))
jó ötlet viszont a puding, egy részét a habnak belekeverni, jó sok gyömölcs bele. esetleg babapiskótadarabokkal rétegezve kelyhekbe tenni és a maradék habbal díszíteni.
Nem tudtam, hogy csak a feherjehabot lehet sütni, ilyesmit nem csinaltam meg sosem, köszi. :)
Eszembe jutott meg egy: somloi galuska. Ehhez maradek piskotateszta es kakaos valtozata darabokban, olvasztott csoki, durvara tört dio, es akkor hozza ezt a kremet, ezeket retegezni. Ha ismered, nem tul pontos, halomba rendezik.
Vagy tiramisuhoz hasonlot is csinalhatsz. A babapiskotat javasolnam pl. kaveba martani (vagy esetleg alkoholos folyadekba, akar rumaromaval), es a retegezes utan par orat varni kell, hogy megpuhuljon a babapiskota.
fuuhh..jól hangzik:)) köszike
még azért várok tippeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!