Ugy értem,hogy osztott meg már valaki,saját privát otthoni bevált recepteket ??? Szerintem nem lenne rossz dolog ha tudnánk evvel oda vissza ötleteket adni egymásnak.
Személy szerint ,én adnák,is meg kapnák is szivesen.
2011. okt. 5. 11:32
1/7 anonim válasza:
Erre az oldalra már felírtam a fele tudományomat, és nagyon jól esett, amikor azt láttam, hogy mások szerint is jó kaja.
Azonkívül és is sokszor előkapok egy szál papírt-tollat, ha olyasmit olvasok, ami "fogamhoz való", rögtön leírom magamnak.
Tehát szerintem ez az a kategória pont ezért működik, amiről itt te most beszélsz.
2011. okt. 5. 11:35
2/7 anonim válasza:
van kb 1000 oldal ami erre készült, ahová feltöltheted a receptjeidet. Ez az oldal nem erre való
2011. okt. 5. 11:51
3/7 A kérdező kommentje:
tudom,hogy ez oldal nem recept feltöltésre való. Igazábol arra gondoltam,hogy privát email-ben lehetne cserélni.
2011. okt. 5. 12:06
4/7 anonim válasza:
Szia! Ezek a receptek mennyire lennének egészségesek? Mennyire zsírosak/olajosak, cukrosak, lisztesek, mennyi bennünk az olyan, mint pl. leveskocka, pörköltalap, salátaöntetpor stb.? Mert én szeretnék egy blogot csinálni, kimondottan arról, hogyan lehet könnyen, gyorsan finom kajákat főzni, egészséges és temészetes alapanyagokból. De nem találtam hozzá partnert, egyedül meg nem megy. Ötletgyűjtős oldal lenne, pl. ha találsz egy sajtot, amiben csak tej van meg oltóenzim, meg max. só, akkor felraknánk, hogy van egy ilyen, itt és itt, ennyiért.
2011. okt. 5. 13:07
5/7 A kérdező kommentje:
szia ezek nem feltétlenül egésszéges receptek. Minden féle van benne. Süti,hidegtálas dolgok, kaják.
2011. okt. 5. 14:09
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! (13.07-es)
Én is próbálkoztam hasonló bloggal, de mivel főiskolás vagyok, így a suli meg a munka mellett nem mindig van időm foglalkozni vele. Ha esetleg még érdekel a dolog, írj egy emailt, és megpróbálkozhatunk vele. :)
2011. okt. 5. 17:03
7/7 anonim válasza:
Kedves Egészséges Recept gyűjtők, kínálók!
Ha elkészül a blogotok, légyszi linkeljétek már be ide. Egy biztos olvasótok már van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!