Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyit adnál ezért a tortáér?

Mennyit adnál ezért a tortáér?

Figyelt kérdés

[link]

marcipánnal burkolt alja csoki csokoládéból készített krém,a teteje pedig túrós-barackos...

Csak kíváncsiság..Azt is vedd figyelembe hogy a virágok és a pillangók elkészítési ideje sem 2 perc...

Köszönöm a válaszokat előre is.

csak érdeklődnék mi az az ár torta terén amit ma kiadnának érte az emberek..Tudom van aki nem engedheti meg és van akinek nem jelent sokat a torta léte..de azért mégis:-))

2011. okt. 3. 12:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát nem unatkoztam:-))

De ilyet még nem csináltam,és minden kihívás érdekel:-))

2011. okt. 3. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 13:11 vagyok

Na megnéztem nagyobb képben.Nagyon szép torta,látni,hogy sokat dolgoztál vele.Én nő létemre a pogácsán kívül semmit nem tudok sütni,így ha nem lenne a húgom mestercukrász és szükségem lenne tortára,akkor ezt a tortát simán megvenném akár 10-12.000 forintért is.Biztos nagyon finom is lehet..

2011. okt. 3. 20:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap 13:08-as vagyok!

Megnéztem a teszveszen!

Hűű ez nagyon gyönyörű torta!

Az a baj hogy messze vagy tőlem,én az ország nyugati felében vagyok. Tortát így nem merek rendelni.

De! Imádok én is sütni. Azt hiszem lekoppintom és megcsinálom a lányomnak. :-) Ha nem bánod:-)

A rózsaszín marcipánt készen vetted vagy te színezted meg? Ha te színezted akkor mivel?

Hogy csináltad a virágokat és a pillangókat?

Amik bele vannak szúrva azok nyalókák???

Előre is köszi!

2011. okt. 4. 12:31
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Én színeztem a marcipánt lehet kapni nagykerben színező pasztát minden színben 800-900ft/kis tégely.

Csináltam papírból egy sablont és a kinyújtott marcipánra rátettem és körbevágtam késsel majd díszítettem a pillangókat.

A pálcikás dolog ugyan ez a maradék marcipánt csináltam meg nyalóka alakúra....Mindent hajtogatott kartonon szárítottam pár napig...majd glazúrral ráragasztottam:-))

Sok sikert a tortához,remélem sikerül:-))

2011. okt. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!