Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyit adnál ezért a tortáér?

Mennyit adnál ezért a tortáér?

Figyelt kérdés

[link]

marcipánnal burkolt alja csoki csokoládéból készített krém,a teteje pedig túrós-barackos...

Csak kíváncsiság..Azt is vedd figyelembe hogy a virágok és a pillangók elkészítési ideje sem 2 perc...

Köszönöm a válaszokat előre is.

csak érdeklődnék mi az az ár torta terén amit ma kiadnának érte az emberek..Tudom van aki nem engedheti meg és van akinek nem jelent sokat a torta léte..de azért mégis:-))

2011. okt. 3. 12:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbbi formatortáért 6000 Ft-ot fizettem. Ez is elég sok, többet nem adnék érte, de látom hogy sok munka volt benne, szép torta lett nagyon.
2011. okt. 3. 12:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, kb. Hány szeletes. Nálunk a 1.6kg-s azaz 16 szeletes torta 6000 a 2kg-s azaz 20 szeletes meg 6500. De ez cukrászda. Háznál nem adnék ki én sem 5-6 ezernél többet érte.
2011. okt. 3. 12:15
 3/14 A kérdező kommentje:

26szelet körül van:-))

és kb majdnem 2kg marcipán kellett rá aminek kilója 1900ft nagykerben és ez még olcsónak mondható.az már 3800ft + a 2db torta anyagárban csoki meg tejszín túró...szintén 3800körül van így már 7600ft és akkor még az idő ami a pillangókat virágokat illeti..majdnem anyag árban van..csak referenciának jó lesz ha visszamegyek a szállodába...Köszönöm az eddigi hozzászólásokat:-)

2011. okt. 3. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

10.000,- körül van!

Ezt te csináltad???

Ha igen,én máris a vevőd leszek! A leányzómnak épp ugyanilyent gondoltam szülinapi bulijára!!!

Melyik városban tevékenykedsz???

2011. okt. 3. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsika,de én ebből a picike képből semmit nem látok,még nagyitóval sem..Valami rózsaszín színes dolgot látok.Nem lehetne nagyobb képet belinkelni?
2011. okt. 3. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:

5000ft körül.

Nagyon szép, te csináltad?

2011. okt. 3. 13:41
 7/14 anonim válasza:
Gyönyörű a torta!
2011. okt. 3. 13:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen én csináltam!

Budapesten lakok,és tevékenykedem:-))IX.ker

a teszveszen beírod pillangós virágos torta ott meg tudod nézni nagyobban ha rámész a képre.

Köszi!

2011. okt. 3. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Számolva azzal

- mennyibe kerül a marcipán

- ez egy 2 emeletes torta

- milyen árban van a túró, tejszín

- mennyi meló (pepecselés) van egy ilyennel

az ára valahol 10 e Ft körül lenne.

De én nem adnék érte ennyit, ha szimplán csak szülinapra kellene, gyerkőcöknek. Esküvőre, házassági évfordulóra (családi összejövetellel) esetleg igen, amúgy magam sütném meg.

Amúgy szép, látványos torta...és tényleg jobb lenne, egy nagyobb kép.

Üdv!

2011. okt. 3. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Megnéztem a teszvesze-en. Ott jól látszódik. :)

Hááát, biztos nem unatkoztál egy jó ideig, amíg elkészítetted! :)

13:08-as, akár meg is veheted a teszveszen. :)

2011. okt. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!