Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok vaníliás kifli receptet?

Írnátok vaníliás kifli receptet?

Figyelt kérdés
Hány fokon és mennyi ideig kell sütni légkeveréses sütőben?
2009. ápr. 27. 11:14
 1/8 anonim válasza:
67%

Hát én googleba beírtam és azonnal kidobott egy csomó linket ami a receptet tartalmazta de sebaly, belinkelem az eggyiket :

[link]

2009. ápr. 27. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
sebaj...egyiket
2009. ápr. 27. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
kedves kéRdezö!engem is idegesit ha valaki helytelenül ir,de nem fikäzni kéne...hanem örülni annak hogy akart neked segiteni egy szaros vaniliäs kifli receptben.vagy ha mär fikäzod,illik megköszönni a välaszät.nem godnolod?ennyire neveletlen vagy?éS még te fikäzol mäsokat.lehet valaki nem tud helyesen irni,de attol még lehet jo ember,vagy segitökész,mint ahogy az elsö välaszado is segiteni akart neked.megjegyzem,sajnos én apukäm se tud helyesen irni,méGis ember!jo ember!imädom..neked talän nincs semmi hibäd?érdekes..
2009. ápr. 27. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen embereket kitiltanám innen, mint amilyen te vagy. Tényleg nem sok egy köszönöm. Szeretném én megköszönni helyetted, hogy vannak ilyen rendes válaszadók, hogy nem hogy válaszolt, de még utána is járt a kérdésednek, ami neked sem eshetett volna nehezdre. MOST PEDIG LEHET LEPONTOZNI!
2009. ápr. 27. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=14360

Most csináltam meg a kérdésed feltevése után és nagyon finom lett:o).

köszönöm az ötletet

2009. ápr. 27. 13:31
 6/8 anonim válasza:
46%

Legalább megpróbáltam segíteni! Ennek örülni kéne és nem azt néznegetni hogy helyesen írok-e vagysem...

!Az első válaszoló!

2009. ápr. 27. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

40dkg liszt,

25dkg margarin

12dkg porcukor,

2db tojás sárgája,

1cs. vaníliás cukor,

10 dkg vanília ízű porcukor,

csipetnyi só

Elkészítés:

A lisztet a margarinnal morzsalékossá alakitjuk,a porcukrot a tojás sárgáját,valíliás cukrot,csipetni sót összegyúrjuk.

Fél órát pihentetjük,azután kifli formákat formázunk belőlük.

180-200C-os sütőben világosra sütjük,majd a valíliás porcukorba forgatjuk őket.

Tanácsok:

Lehet a tésztához egy kis darált diót is keverni,még finomabb lesz!:-)

2009. ápr. 27. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:

töltött vaniliás kifli :

Hozzávalók:

60 dkg liszt

20 dkg zsír vagy margarin

1 dkg élesztő

1 dcl tej

töltelékhez:

kemény lekvár vagy darált dió

Elkészítés:

A lisztet a zsirral vagy a margarinnal összedolgozzuk,az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk,könnyű tésztát gyúrunk belőle.

8 cipót készítünk,kör alakra 0.5 cmvastagságúra nyújtjuk,majd átlósan,12 cikkre vágjuk.

A széles felére teszük a tölteléket majd kifliket sodorunk belőle.Forró sütőben 15-20 percig sütjük,melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.

Száraz helyen sokáig eláll!

2009. ápr. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!