Tóth Bernadett2 kérdése:
Tojáskrém receptet tudja vki?
Figyelt kérdés
Anyum régen óvodában dolgozott, ott volt néha reggelire tojáskrém. Imádtam nagyon,a mai napi napig nem tudom a receptjét. Ez a "menzai" változat érdekelne. :) Köszönöm!2011. szept. 26. 21:24
1/3 anonim válasza:
Főtt tojás szeletelővel hosszába+keresztbe felvágva+villával összetörve, mustár,kis bors és ha kell só,majonéz,lehet bele vöröshagymát is rakni,de az csak plussz.Az állagát a mustárral és a majonézzel állítod be.
Én szeretem mustárosan,így nekem nem kell bele a majonéz.
2/3 anonim válasza:
Ahogyan én csinálom:
A sárgáját összetöröm, kevés vajjal, tejföllel, sóval, borssal, apróra vágott hagymával (ha van, zöldhagymával), mustárral ízesítem. Ezt vissza szoktam tölteni a fehérjébe, az egészet nyakon öntöm tartárral.
Persze nem feltétlen szükséges, lehet csak símán kenyérre is kenni.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!