Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell tejszínes rák...

Hogyan kell tejszínes rák ragut készíteni?

Figyelt kérdés
Kell bele kapor vagy nagyon elveszi az ízét?
2009. ápr. 25. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:

EN A KOVETKEZOKEPPEN KESZIEM: a rak mennyisegetol fuggoen egy agy ket hagyma aprora vagva, egy paradicsom, es fel kaliforniai zold paprika. a hagymat megpiritom bele a paradicsomot egy kis pirospaprikat ra so bors viz. osszerottyantom, leturmixolom. ebbe az alaplebe belevagok egy nagy szelet tengeri halat (altalaban lazcot) felforralom, par percig fozom. ekkor beleteszem a kis kockara vagott zoldpaprikat. utana bele a rakot es friss bazsalikomot. osszefozom. a vegen a tejszint egy kis lisztel elkeverem, beletesze es osszefozom. parolt rizzsel talalom.

szoval en nem teszek bele kaprot, es meg nem is hallottam hogy kell bele.

2009. ápr. 25. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!