Ha kakaós csigát sütök akkor cukros kakaót tegyek bele vagy cukor nélkülit?
Figyelt kérdés
légyszives segítsetek már meg van a hozzávaló csak ezt nem tudom2009. ápr. 23. 19:18
1/6 anonim válasza:
cukros sima kakaót. igaz instanttal is jó de ahhoz nem kell cukor.
èn úgy csinálom hogy mikor kinyujtottam a tésztát akkor megkenem olajjal és szorok rá grízt és arra a cukros kakaót vagy cukros fahéjat. Az olajtol a tészta puha marad, a gríz meg nem engedi a kakaót kifolyni.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 23. 19:23
3/6 anonim válasza:
Szia!Nemrég találtam egy tök jó receptet kakaós csigához.15 dkg cukor,15 dkg vaj,4 teáskanál kakaó kikeverni és ezzel a krémmel megkenni a tésztát.Megszórod kis vaniliás pudinggal,ettől könnyebb vágni.Sütés vége előtt 5 perccel meglocsolod cukros tejjel,nem szárad ki és 3 nap mulva is finom puha marad.
4/6 A kérdező kommentje:
aha lehet hogy kiprobálom köszi
2009. ápr. 23. 19:56
5/6 anonim válasza:
És a tésztáját hogy csináljátok?
6/6 A kérdező kommentje:
[link] <------- innen néztem nagyon finom lett és vigyázz hogy ne tedd túl meleg tejbe az élesztőt !
2009. ápr. 28. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!