Szoktál enni krumplihéjat? Hogyan?
Például a héjas steak burgonya nem rossz, de otthon még soha nem készítettem.
Van valami szabály, hogy hogyan érdemes, hogyan nem érdemes héjastól felhasználni a burgonyát? Pl. csak fiatal krumplit, vagy bármilyet, jól lesikálva?
Ha készítesz valamit krumpliból, akkor elrakhatod a héját. Késsel hámozva, mint az almát, hogy legyen valami látszata is. Egy-két napig hűtőben, vízben nem lesz baja.
Ugyan úgy kisütheted, mint a szalmakrumplit. Ízlés szerint fűszerezheted közben.
ma 07:07-nek:
Persze. Kicsit más íze van, mint a hagyományos sültkrumplinak, de meg lehet enni. Végülis ez a fő kérdés (ha felnézel).
Héjastól viszont csak sütni szoktam, egybe. Régen csinálták szabad tűzön is, de városban egyszerűbb betenni a sütőbe. Majd vajazás, hagymázás...
Évajuli, köszönöm!
08:35 nem, nem ez a fő kérdés, olvasd el mégecce :)
A héjastól egybe sütötted pedig utána lehámozod, gondolom, akkor az más.
Mi az, hogy nem az a fő kérdés?! Idemásolom, hogy ne kelljen felgörgetned:
"Szoktál enni krumplihéjat? Hogyan?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!