Rántott hús panírja mitől sikerülhetett rosszul?
Figyelt kérdés
kb.olyan volt mintha párizsi bunda lett volna. vékony volt, és "ragyás".
Karajt rántottam ki, jó minőségű zsemlemorzsát használtam.
2011. szept. 8. 12:35
2/4 anonim válasza:
nem volt elég forró az olaj és megszívta magát
3/4 anonim válasza:
én mindig a tenyerem között kissé rányomkodom a prézlit a húsra.
vannak újfajta zsemlemorzsák, amik egyszerűen leperegnek a húsról, a zsiradékban sülnek meg, a hús meg majdnem meztelen marad.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
akkor máskor forróbban sütöm.
2011. szept. 8. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!