Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ilyen büdös a krumpli?

Miért ilyen büdös a krumpli?

Figyelt kérdés

Tegnap pucoltunk ebédre egy nagy adag újkrumplit, a felét akkor elkészítettük, a másik fele ma délig vízben ázott a kamrában, felkarikázva. Ma, amikor el akartam készíteni, leöntöttem róla a vizet, és a felkarikázott szeletek borzalmas szagot árasztottak magukból...


Ehető még ettől? A keményítő okozza? Köszönöm a válaszokat!


2011. szept. 4. 13:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, mert elkezdett rohadni - az újkrumpli nagyon hamar megrohad, ha vizben áll.
2011. szept. 4. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!