Miért ilyen büdös a krumpli?
Figyelt kérdés
Tegnap pucoltunk ebédre egy nagy adag újkrumplit, a felét akkor elkészítettük, a másik fele ma délig vízben ázott a kamrában, felkarikázva. Ma, amikor el akartam készíteni, leöntöttem róla a vizet, és a felkarikázott szeletek borzalmas szagot árasztottak magukból...
Ehető még ettől? A keményítő okozza? Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 4. 13:03
1/1 anonim válasza:
Dobd ki, mert elkezdett rohadni - az újkrumpli nagyon hamar megrohad, ha vizben áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!