Ki mit főz holnap? Már nem tudok ujat kitalálni.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 15:48
11/20 anonim válasza:
Ma tejszines krumplileves turosderelyevel, holnap meg egybefasirt petrezselymes ujkrumplival es muffin.
12/20 anonim válasza:
kfc saláta:
fél fej káposzta és 1 nagy répa nagylyukú reszelőn lereszelve, 1 fél fej hagyma apróra vágva, fél pohár tejföl, fél pohárnyi majonéz, só, bors, 2 ek porcukor, 2 kk ecet, 1 kk citromlé
Ezeket összekeverni és hűtőben érlelni legalább 1-2 órát.
13/20 anonim válasza:
ravioli fincsi paradicsomos szósszal
14/20 anonim válasza:
édes -csípös csirkecombot,vagy kelkáposzta levélbe csavart pangát.
15/20 anonim válasza:
Én spenótot főtt burgonyával (és majd tükörtojással). Szerintem levest nem csinálok. Egyébként a Kfc-s saláta-receptet beküldőnek ezer hála és köszönet! Hogy hasznos volt-e?! Nem kérdés! Imádom ezt a salit!
16/20 anonim válasza:
Én most főztem meg holnapra a paprikás krumplit, ami isteni lett:) És céklasalival fogom tálalni. Levest nem készítek. Süti meg még maradt hétvégéről Pavlova torta. Az is nagyon fincsi.
17/20 anonim válasza:
Mi ma húslevest ettünk, és csirkepörköltet, ez maradt tegnapról. És süthetnékem volt, úgyhogy túrós sütit is csináltam hozzá.
Holnap bableves lesz (maradék húsvéti sonkával, kolbásszal) hozzá sonkás zsömle. És gofri is lesz.
18/20 anonim válasza:
Tojásos nokedli fejes salátával
19/20 anonim válasza:
újhagymás krémsajttal töltött panírozott csirkemell, zöldséges rizs
20/20 anonim válasza:
Zöldségleves, máglyarakás :-)
Ja,a kfc salátára több recept van a googlen,de az jó,amit valaki itt megadott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!