Chilis bab tésztával?
Figyelt kérdés
éppen főzők chilis babot. már majdnem kész. azt szeretném kérdezni hogy mi illik hozzá? vagy semmisem? gondoltam hogy egy kis tésztát főzők hozzá és azt összekeverem. szeritnetek? vagy ti hogyan szoktátok. köszönöm2011. szept. 2. 15:56
1/7 anonim válasza:
általában semmit. elég ütős önmagában is. Az elvetemültebbeknek kenyér
2/7 anonim válasza:
általában kenyérrel kínálják,én viszont már vagy egy éve kifőtt tésztával keverem össze,és mexikói tészta néven tálalom a családnak. imádják.
3/7 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam. ugyanis önmagában úgy nem annyira jó (most csináltam életemben először) kenyeret ritkán eszek inkább valamilyen tésztát gondoltam. milyen tésztából csináljam. vagy te milyet szoktál?
2011. szept. 2. 16:03
4/7 anonim válasza:
Kenyér vagy még ritkán rizs.Tésztával nem hallottam még soha,és olyat sem aki tésztával ette.De ízlés kérdése.
5/7 anonim válasza:
én is csináltam már tésztával, mert kevésnek találtam. főztem ki szarvacskatésztát és azzal kevertem össze.
egész finom lett, senki nem panaszkodott:))
6/7 anonim válasza:
mi mindig rizzsel esszük :) tésztával még nem hallottam, de nem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!