Fontos! Ételötletek 700 Ft-ból? Lent részletek.
Figyelt kérdés
2 napra szeretnék valamit sütni, 700 Ft-m van rá. Nálam még hónap vége van, hiába elseje. 2 főre, a kislányomra, és rám. Van ötletetek? Így még soha nem fogytam ki. Holnap után már lesz pénz, de azt a 2 napot ebből kell kihúzni. Bocs a kategóriáért, de fontos, és gyorsan remélek hasznos válaszokat.2011. szept. 1. 09:46
21/26 anonim válasza:
Mindenképpen valami krumplis ételt készíts,mert valóban laktató,sőt nem is drága. A túrós tészta épp nem a legolcsóbb megoldás... Én a krumplis tészta,paprikás krumpli vagy rakott krumpli mellett voksolok,rakott krumplihoz elég vagy 2-3 tojás kettőtöknek. Meg egy kis zöldségleves...
22/26 anonim válasza:
- Paprikás/rakott krumpli
- Tészta (mákos, tejfölös, milánói ragus, lekváros, kakaós...) Elé főzhetsz tojás levest.
- Hamis guba: kifli, tej, kész. Ha nincs rá mák, tesztek simán cukrot, v mézet, lekvárt.
- Lecsó rizzsel
- Tejberizs/gríz kakaóval/fahéjjal, v csak magában
Azért 700 Ft-ból ki lehet hozni elég sok mindent, csak a legegyszerűbbet kell csinálni.
23/26 anonim válasza:
volt, hogy kirándulni mentünk, és két napig csak szendvicseket ettünk. az meg 700 ft-ból simán kijön.
24/26 anonim válasza:
Tegnap voltam vásárolni :) A kis poharas teszkós tejföl 75, ha jól emlékszem, két habarásra pont elég. Krumplit meg 100-120ért lehet kapni és 30 dekánál több nem kell két főre, főleg ha az egyik gyerek. Nem véletlen írtam ezeket, én is folyton spórolok :)
De ha nincs otthon liszt, akkor úgysem aktuális.
26/26 anonim válasza:
tojásos nokdeli, saláta leves.vagy megyleves.
tejes puliszka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!