Nyugdíjas búcsúztatóra milyen ételeket ajánlanátok?
2en megyünk barátnőmmel nyugdíjba de nem szeretnénk a szokásos pörköltet....
Valami hidegen is fogyaszthatóra gondoltunk,pl majonézes burg sali,vagy valami ilyesmi de mellé milyen hús legyen amit hidegen is lehet?és laktat is?nem mellesleg.....
Gondoltunk rántott húsra,de30főnélkisütni az nem semmi lenne,valami egyszerübb kellene,mármint ami mellett nem kell órákat ott állni.
Étterem kizárva.....Köszi a válaszokat
Hidegtálak! pl. töltött tojás, magyaros tál (kolbász, szalámi...) minifasírt, töltött karaj (hidegen szépen lehet szeletelni, töltött dagadó, hideg marhanyelv szeletelve, finoman fűszerezett sült sertéscomb hidegen szeletelve.
Boldog, egészséges nyugdíjas éveket kívánok!
Nagyon köszönöm a hozzá szólásokat!!
És kedves utolsó köszönöm!
Igyekszem kihasználni a nyugdíjas éveket,unokázni....
ajánlom a saját receptemet, amit elolvashatsz "tavaszi tojástekercs" néven a receptgyár.hu oldalon. de csak ha így beírod g-be az első link az.
emellé én is a stefániát tudom ajánlani, pl hideg majonézes krumplival, amit én előszörr ecetes-cukros lében
készítek, lilahagymával, majd leszűrve forgatom át majonézes, tejfölös mártásban.
nem kell túlzásba vinni, pár szép szendvicset is csinálhatsz, de tapasztalatom, hogy a meghívottak az édességre, vagyis a sütikre buknak...:))
ja és hozzá egy kis nosztalgia üdítő pl Márka meggy, szőlő,
Traubisoda:))
Rántotthúst ne csinálj, ilyen melegben.
Sok ötlet közül válasszál, még sült csirkecomb is beleillik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!