Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor rántott sajtot készítek...

Amikor rántott sajtot készítek általában elillan belőle a sajt. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul?Ti hogy csináljátok?A sajt mindegy?
2009. ápr. 17. 22:42
 1/9 anonim válasza:
A sajtot duplán kell panírozni. Liszt,tojás,zsemlemorzsa aztán megint liszt,tojás zsemlemorzsa. És ne szúrd bele a villát mikor megfordítod vagy veszed ki. Én trapistát szoktam rántani,de próbálkozhatsz mással is,aminek nem túl puha az állaga.
2009. ápr. 17. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha forró olajba teszed és csak pár pillanatra, akkor nem kell dupla panír sem.

Ha viszont belülről tűnik el a sajt úgy, hogy nem kifolyik, akkor valószínűleg vékony szeleteket rántasz ki.:)

2009. ápr. 17. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
És mennyi olaj kell bele kb?
2009. ápr. 17. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!ÉS kb mennyi az ideális méret?Neked mennyi?
2009. ápr. 17. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyi olajban rántom, hogy ellepje, a sajtszelet kb 1.5 "vastag".
2009. ápr. 18. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 3 szor panírozok, biztos ami biztos alapon. :-) Én fritőzbe szoktam sütni a sajtot és amikor beleengedem a sajtot, egy két másodperc után felemelem. Így megszokja a forrót és nem sül ki a sajt. Nekem még így soha nem volt vele problémám.
2009. ápr. 18. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha berakod a fagyóba a már panirozott sajtokat pár percre,utána forró olajba dobod ,nem fog kifojni!
2009. ápr. 19. 10:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam,de valószínűleg az volt a gond hogy beleszúrtam a villát amikor megforgattam és amikor kivettem.
2009. ápr. 19. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
:DSikerült,bevált a dupla panír!Köszi!:)
2009. máj. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!