Hogy kell babfőzeléket csinálni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 21:51
1/3 anonim válasza:
Beáztatott, vagy konzervbab megfőz babérlevél, fokhagymák társaságában. Mikor majdnem puha, olajon vöröshagyma megpirít, ez megy a szinte puha babba. Még egy fél óra főzés, míg mindenki megpuhul így együtt, majdan liszt-tejföl, habarás belezuttyant, ha csomós, habverővel lehet rajta segíteni. Só, bors, aki szereti, annak ecet.
És kész.
Ha maradt otthon némi füstölt sonka, szalonna bőre, bele lehet főzni, ízletesebb lesz.
Akinek segít: a lencsefőzelék is így készül kb.
2/3 anonim válasza:
Miért kellett az elsőt lepontozni?Csak leírta Ő hogyan készíti.Amúgy én is hasonlóan,de én csülökkel,mi szeretjük ha van benne némi"akadék".
3/3 anonim válasza:
Én nem így készítem.
Én belefőzöm a v.hagymát is, sok fokhagyma, 1-2 babérlevél mellé, majd rántást enyhe paprikásat teszek rá. Szeretik.
Lencsét uígy, csak a végén + tejföl és mustár megy bele, előbbitől krémesebb lesz, utóbbi pikáns ízt ad neki.
Mki másképp csinálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!