Kb 2liter vízbe tettem fel főni a tejfölös csirke paprikást. és nem tudom hogy 1pohár tejfölbe mennyi kanál lisztet tegyek hogy pont jó sűrű legyen?
bocsi, de ennek a kinézete is ronda. semmi hasonlóságot nem mutat a csirkepaprikáshoz.
ha van még időd, kezdd újra. a hús már bizonyára megfőtt, így csak egy jó pörköltalapot kell készítened.
kevés zsíron dinsztelj két közepes hagymát , ipcit sózd meg és egy pici lével (az előzőből)fedő alatt párold teljesen krémesre. ha ez megvan , tegyél rá pirospaprikát
és megint egy kicsi lével ereszd föl
ebbe a sűrű szaftba tedd vissza a húsokat.egy kispohár tejfölt két ek, liszttel keverj csomómentesre, megint higítsd egy kis lével és keverd óvatosan össze a hússal. egyet forrjon együtt.
talán így menthető lesz, de soha ne önts föl a pörköltet,hanem apránként pótold a vizet.
Így van, ne add fel! Ilyenkor egyébként ha a lé egy részét leöntöd, és csak a maradékot sűríted, akkor már épp jó lesz.
Próbálkozz csak sokat, ne vegye kedved semmi.
Jó étvágyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!