Meddig áll el a fagyasztott hús?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 13:55
1/5 anonim válasza:
Időtlen időkig nem jó a fagyasztóban sem tartani. Én egy hónapnál tovább még nem tartottam.
2/5 anonim válasza:
Fagyasztott húst én tovább is szoktam tárolni és felhasználni, mint ahogy ajánlják.
3/5 anonim válasza:
Fagyasztóban tárolt húst, l-2 év után is felhasználok.
4/5 anonim válasza:
A régebbi mélyhűtők (nekem ilyen volt) ajtajának belsejében volt egy rajz, ahol felsorolták, hogy melyik hús meddig fagyasztható.
Íme pár példa:
1. disznó 4-8hónap
2. szárnyas 6-9 hó
3. marha 6-12 hó
4. borjú 4-8 hó
5. hal 2-3 hó
6. darált hús 3-4 hó
7. vad hús 6-12 hó
8. virsli 1-2 hó
9. sonka 1-2 hó
10. felvágottak 1-2 hó
11. raguk, levesek 2-3 hó
12. tojásfehérje 12hó
13. tojássárgája 12 hó
14. zöldségek, gyümölcsök max. 10hónap
Egyébként itt az oldal is:
5/5 anonim válasza:
Bizony nem áll ell az időtlenségig. Nemrég egy 2008-as csirke-farhátból készítettem levest, hát borzasztó lett, mintha megavasodott volna, olyan íze volt. Az állaga, színe, szaga sem volt olyan, mint amikor bekerült a fagyasztóba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!