Mit jelent a tűpróbáig való sütés?
Figyelt kérdés
Elkezdtem sütni egy süteményt és a végéhez érve meglepődtem: 200°C-on tűpróbáig sütni...ez kb hány perc lehet? Kérlek válaszoljatok!2009. ápr. 17. 09:34
1/3 anonim válasza:
Amikor barnulgat már, fogsz egy hosszú tűt, beleszúrod a közepébe. Ha kihúzáskor nem tapad rá (nyers) tészta, akkor kész, lezárhatod a sütőt.
2/3 anonim válasza:
Vagy nagyon jó a fogpiszkáló is. A sütemény közepébe szúrd mert ott kezd később sülni.De ez függ a süteményektől is , sokat ne nyitogasd a sütő ajtót mert sok süti össze esik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a tanácsot!
2009. ápr. 17. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!