Olyan piskóta, amiben nincs liszt, helyette sok darált mandula, az mennyi idővel sül tovább, mint a lisztes?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:25
1/3 anonim válasza:
ht szerintem nem előnyös megcsinálni mert elégne, de ha fel akarod gyújtani magad akkor hajrá ;)
2/3 anonim válasza:
Pl.
Én diósat sütöttem anno, nem ebből, max. 25 perc volt az is és nem égett meg, semmi baja nem lett/lesz. (tetejére gyümölcslében főzött puding ment)
3/3 A kérdező kommentje:
Első, te bolond vagy, jobb ha tudod!!! :)
Második! Köszi a választ, szimpi sütit csatoltál, lehet csinálok majd hasonlót.
Most egyébként olyat sütöttem, ami tényleg piskóta jellegű, vaj sem volt benne, csak sok mandula.
És nagyon úgy éreztem, hogy sosem sül meg... azért kérdeztem. :)
De csak megsülte magát, úgyhogy még este megkentem. Sokkal finomabb, mint a lisztből készült piskóta. Mondjuk töményebb és drágább is, de hát nem sütivel kell jól lakni mondaná anyám... :-) Szóval ajánlom másnak is mandulával helyettesíteni a lisztet, csak egy kissé lassabban sül meg, na.
2011. aug. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!