Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi bajom lesz tőle, ha lesz?

Mi bajom lesz tőle, ha lesz?

Figyelt kérdés
délbe sült húst csináltam,21.e van ráírva(addig jó)amikor beleszagoltam semmi furit nem észleltem. Melegen ettem belőle délbe akkor már kicsit furcsa íze volt,azt hittem csak a fűszerezés miatt. Most hidegen megint beleittem és HATÁROZOTTAN SAVANYÚ!!!!! :O
2011. aug. 18. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Max. gyomorrontás. Ha nagyon görcsöl a gyomrod vegyél be Buscopan gyógyszert és elmúlik.
2011. aug. 18. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem sült át túl jól, és a mire kihűlt addigra meg is romlott a melegben, főleg ha fagyasztott húsból készítetted lehetnek ilyen gondok! Ne egyél többet belőle! Amennyit megettél valószínűleg max. hasmenésre lesz elég, de még lehet, hogy az sem lesz...Remélem minden oké lesz :)
2011. aug. 18. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
nem volt semmi,köszönöm :)
2011. aug. 19. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!