Hogyan kell ilyen csokis sütit sütni? (kép lent)
Figyelt kérdés
Az amerikai filmekben sütnek mindig ilyen sütiket mint például a Hetedig mennyországban de nem tudom hogyan csinálják!?
2011. aug. 16. 08:51
2/5 anonim válasza:
Ez az amerikai keksz receptje.: www.tutireceptek.hu/amerikai csokis keksz ,ha jól emlékszem.
3/5 anonim válasza:
Ilyen esetben mindig érdemes megnézni az url-t. Látod, hogy ez egy receptoldal, akkor nyilván ott van a keksz receptje is. Kitörlöd a .hu utáni részt, aztán megkeresed a receptet. Tessék: [link]
4/5 anonim válasza:
húúú,ezt megcsinálom hétvégén :)
5/5 anonim válasza:
Nem teljesen olyan, mint ez, de én imádom, mindenképp próbáld ki!
16 dag porcukor
16 dag margarin
2 tojás
1 csg vaníliás cukor
16 dag liszt
sütőpor, 1 pici só
mazsola, darabokra vágott csokoládé (én étcsokit szoktam)
fél dl rum
A cukrot, margarint, tojást, és a vaníliás cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport. A rumban megdagadt mazsolát és a darabokra vágott csokoládét is hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe kis halmokat rakunk, aranybarnára sütjük őket. Én nem szoktam kivajazni a tepsit, hanem sütőpapírt teszek bele.
Mellesleg megjegyzem: én is imádom a Hetedik mennyországot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!