A compó nevű halt hogyan kell megsütni? Most délelőtt fogatm egy 80dekásat.
Figyelt kérdés
Azt hallaottam, valami más elkészítési módot igényel, meg hogy sokkal finomabb a húsa, és tényleg valami különlegesre szeretném megcsinálni.
Tipp??
2009. ápr. 13. 15:26
1/5 anonim válasza:
Le kell nyúzni,lehúzni a bőrét,de amúgy olyan,mint a ponty,csak finomabb,alig van benne szálka.
2/5 A kérdező kommentje:
Le kell nyúzni?Miért?
2009. ápr. 13. 17:06
3/5 anonim válasza:
Van aki nyúzza, van aki csak pikkelyezi, édesmindegy!
Nagyon jó ízű hal, én fokhagymás vajjal bekenem kívül-belül, fóliába tekerem és egy napig állni hagyom. Másnap sütöm krumplikarikákkal körberakva.
Hol fogtad? És mivel?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Szegeden fogtam a "lencsés" nevű horgásztóban, és úszóval, a parthoz közel.
24éves lány vagyok amúgy...:)
2009. ápr. 13. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!