Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A compó nevű halt hogyan kell...

A compó nevű halt hogyan kell megsütni? Most délelőtt fogatm egy 80dekásat.

Figyelt kérdés

Azt hallaottam, valami más elkészítési módot igényel, meg hogy sokkal finomabb a húsa, és tényleg valami különlegesre szeretném megcsinálni.

Tipp??


2009. ápr. 13. 15:26
 1/5 anonim válasza:
Le kell nyúzni,lehúzni a bőrét,de amúgy olyan,mint a ponty,csak finomabb,alig van benne szálka.
2009. ápr. 13. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Le kell nyúzni?Miért?
2009. ápr. 13. 17:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Van aki nyúzza, van aki csak pikkelyezi, édesmindegy!

Nagyon jó ízű hal, én fokhagymás vajjal bekenem kívül-belül, fóliába tekerem és egy napig állni hagyom. Másnap sütöm krumplikarikákkal körberakva.

Hol fogtad? És mivel?

2009. ápr. 13. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Szegeden fogtam a "lencsés" nevű horgásztóban, és úszóval, a parthoz közel.


24éves lány vagyok amúgy...:)

2009. ápr. 13. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi:)
2009. ápr. 13. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!