SOS! Ha ma bepanírozom a hagymakarikákat, kisüthetem őket holnap délelőtt vagy panírozás után azonnal ki kell sütni őket?
Ez olyan mint a rántotthús. Ha sok van belőle, én is beteszem a hűtőbe panírozva.
Tojás miatt nem tudom, hogy be kell-e tenni hűtöbe a hagymát. Ha hűvös helyre rakod,szerintem elég.
Egyébként ez milyen étel lesz? Még nem ettem hagymakarikát kisütve. Finom?
Köszönöm a válaszokat, akkor már panírozom is!
Szerintem laktatós, de a lényeg, hogy isteni finom és nagyon olcsó. Lehet kapni gyorséttermekben is ilyesmit, csak ott valami pépből csinálják, én meg simán a hagymát panírozom. Amikor megsül, kicsit édeskés lesz a hagyma, ami finom, a panír meg alapból finom, eddig még nem volt ember, aki ne szerette volna, pedig sokat esszük desszertként, mert nagyon olcsó...
Hűtőben eláll 1-2 napig.
Én is szoktam ilyet csinálni,nagyon fincsi.
2 féle képen is lehet.Az egyik,hogy bepanírozom,mint a rántott húst,a másik pedig,hogy sűrű palacsintatésztát csinálok(cukor nélkül)és abba forgatom bele a hagymakarikákat és utána sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!