Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojásrántottát mivel tudnám...

Tojásrántottát mivel tudnám ízesíteni?

Figyelt kérdés

Anya kb 7-4ig dolgozik, így altalába csak 6 körül van ebéd..

Eddig a nyáron szinte minden nap csináltam magamnak tojásrántottát, így kicsit ráuntam :DD

Szoktam bele tenni szalonnát, hagymát, vagy hétvégi maradék grillkolbászt beleszeletelve..

Mivel tudom még esetleg tartalmasabbá tenni?

Vagy milyen nekem való ételeket tudtok még, amit én is el tudok készíteni, és felismerem a hozzávalókat? :DD

14/f

2011. aug. 10. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tejfölös tojás:

Teflonban megsütöd a tükörtojást (én megeszem vagy 4-et így), majd amikor megsült ráborítasz egy kispohár tejfölt. Gyorsan elteríted a tetején, egyet rottyan, és kész. Nem szabad sokáig a tűzön hagyni, mert akkor vizes lesz.

Isteni kaja!! Teljesen más íze lesz, mint egy normális rántottának. Mi nagyon szeretjük. Friss kenyérrel ISTENI!

2011. aug. 10. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ízesíteni sajttal, csípős paprikával, kis tejföllel is. Ha elkészült szórj rá pirospaprikát, borsot, esetleg curryt is!
2011. aug. 10. 13:44
 13/17 A kérdező kommentje:

Gombával én is szoktam, csak most csak szárított van itthon..majd ősszel :D

A mai viszonylag natúr megvolt, majd holnap kísérletezek :DD

Nagyon köszi a válaszokat!

2011. aug. 10. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Felvágott, hagyma, főtt krumpli, szalonna, virsli, szafaládé, kolbász, rízs, lecsó, gomba, darált (löncs) hús, mielit zöldség. ..bármi mehet bele. Ízesítésként kakukkfű, oregánó, snidling, majoranna, bazsalikom.
2011. aug. 10. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
felversz 4 tojást (1 személyre) felvered és keversz bele csirkefűszert.csirkemellet kockázol megsütöd,és amikor már majdnem megsült hozzáöntöd a tojást.kegyetlen
2011. aug. 10. 17:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Én apróra vágott csirkemell sonkát, paprikás szalámit szoktam beletenni. Gombát csak akkor ha van éppen.

Reszelek hozzá sajtot is.

A tetejére mehet bors vagy pirospaprika.

2011. okt. 12. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:

én így szoktam:

sima tojásrántotta Hozzá:

gomba

szalonna

hagyma

esetleg erőspaprika

2012. okt. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!