Miert pakoljak tele mindenhol a hamburgert savanyusaggal?
Gondolom, olcsóbb mint a saláta.
Ezen kívül a zsíros, nehéz sült fasírt könnyebben csúszik, és hamarabb emésztődik (többet meg tudsz enni belőle), mint "szárazon".
Amúgy nekem se raknak bele ilyet, ha nem kérek, csak ne itt reklamálj, hanem a hamburgeresnél. Sokkal hatékonyabb. XD
Nem értem a gondodat.Amikor hamburgert veszel akkor mond meg,hogy csalamádé nélkül kéred.
Én sose kérek bele mustárt.Így mindig mondom,hogy
"kérek egy sajtburgert Mustár nélkül..Sosem adnak bele.Ha mégis,akkor mondom hogy "szóltam ,hogy nem kell mustár,legyenszíves olyat adni.Bocsánatot kérnek,és adnak másikat..Ennyi..Van szád, lehet mondani,hogy mi nem kell bele.
Én szeretem.
Olyan, mint a régi hambik, amikor még kicsi voltam.
Hát nem is a Mekiben raknak bele csalamádét, kedves utolsó. Abban csak uborka van, ami savanyúság.
Ez a csalamádés hamburger tudtommal magyar szokás, amikor még nem volt Meki meg Burger King, akkor így csinálták, mivel itt szokás volt már nagyon régóta ilyeneket enni, ezért belepakolták. Olcsóbb is, mint a friss zöldség. (Mielőtt valaki a multi gyorséttermekről azt mondaná, hogy az ilyen meg olyan zöldség, elmondom, hogy dolgoztam ilyen helyen, a zöldség mindig friss és minőségi áru. Azt, hogy a hús, vagy a zsemle milyen, nem tudom, mivel az nem ott készül, de kizártnak tartom, hogy patkányhús legyen, mivel baromi szigorú ellenőrzések vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!