Hogyan kell megfőzni a húsvétra a tojásokat úgy, hogy ne törjenek el?
Figyelt kérdés
A rendes tojásfőzéssel sosincs gond,de ha sok tojást főzünk egyszerre,mindig sok elpattan.Mitől lehet ez?2009. ápr. 8. 21:35
1/7 anonim válasza:
Én mindíg hideg vízbe teszem fel őket főni, akkor lassan melegednek meg és nem pattannak el amikor a forró vízbe tenném őket.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi is úgy csináljuk,mégis elpattannak:S
Ma pl 20-ból 6 pattant el :S :S
2009. ápr. 8. 21:44
3/7 A kérdező kommentje:
De azért köszi
2009. ápr. 8. 21:44
4/7 anonim válasza:
Igen hideg vízbe és csak takarék lángon, inkább tovább mint 10 perc, de fontos, hogy ne lobogjon. Rakj sót a vízbe.
5/7 anonim válasza:
Amit eddig írtak az OK, plusz: ne legyenek túl tömören, mert ahogy ugrálnak, egymást is összetörik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenre figyelek legközelebb:)
2009. ápr. 8. 22:31
7/7 anonim válasza:
Mi mindig kifújjuk, sosem főzzük. Ez a leghasznosabb tojáskészítési mód, mert a húsvéti tojás így jó sokáig eláll, nem csapják a kapuban a földhöz a locsolók. :) Volt, akinél évekig kinn volt még a szobájában.
A tojást pedig elfogyasztjuk rántottaként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!