Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csinálni a kacsa...

Hogyan kell csinálni a kacsa pecsenyét?

Figyelt kérdés
A sült húsra gondolok(párolt káposztával), amit a gázon kell elkészíteni, nem a sütőben. Úgy hallottam, hogy csak vizet kell aláönteni, és jól besózni? Hogy lesz finom? És fedő alatt? Mennyi ideig?
2011. aug. 3. 13:02
 1/5 A kérdező kommentje:
hát már mindegy, megcsináltam, isteni lett:)
2011. aug. 3. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem láttam a kérdésedet. Örülök, ha jól sikerült. Gondolom, ahol vastagabb volt a bőre alatt a háj, azon a részen késsel bevagdostad és oda is szórtál egy kis sót. Ha nem, úgy is jó, esetleg legközelebb próbáld meg így is. Igen, én is csak födő alatt, pici vízzel puhára párolom, majd födő nélkül piros-ropogósra sütöm.
2011. aug. 4. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, így csináltam, nagyon finom lett, picit el is sóztam :) de nem baj, a párom így szereti! :)
2011. aug. 4. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Egészségetekre!
2011. aug. 4. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és köszönöm a választ is! :)
2011. aug. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!