Mit lehetne még palacsintatésztából csinálni?
Császármorzsán kívül?
Keverj még lisztet, és pitét. Szórj bele gyümölcsöt.
Vagy Papírmasét. Egy tálra vagy lufira újságpapírt borítassz, bekened tésztával, megint papír, megint tészta. Kiszárítod, kifested. tojhat bele a nyuszi. Egy Mester meondta, ez a legjobb ragasztó.
Vacsira meg sütsz melegszendvicset, és inkább kreatívkodtok.
Úgyis csak hízunk.
Vagy beleütsz még 4 tojást, egy élesztőt, 1,5 dl olajat, megkeleszted, és Waffelt, waffelsütőben. Sűrű tejföl sűrűségű legyen.
Van egy tuti receptem :)
Kivajazod a tálcát (enyhén mélyet majd a rétegektől függ) aztán enyhe lisztel beszóros félre teszed és jön a lényeg
pucolsz krumlit tetszés szerint
feldarabolod öket karikákra és egy réteget teszel a tepsiba
és még még rtegeket és rá a palacsina tésztás és amig jól meg nem puhul kb 1 és fél óráig sütöd :)
Az én palacsintatésztám a következő: még sosem ragadt le!
2 egész tojás
csipet só
1 evőkanál olaj
1 liter ásványvíz
kb:40dkg liszt
a megfelelő sűrűségű tésztához, lehet hogy kell ,ég egy korty ásványvízvagy egy kanál liszt, majd látod.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!