Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne még palacsintatész...

Mit lehetne még palacsintatésztából csinálni?

Figyelt kérdés
Valahogy ma nem jön össze a palacsinta sütés. :( Sose jártam még így (állandóan leragad). Már felidegesített, de a tésztát meg nem szeretném kidobni. Mit lehetne belőle csinálni? (császármorzsán kívül)
2009. ápr. 8. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Császármorzsán kívül?

Keverj még lisztet, és pitét. Szórj bele gyümölcsöt.


Vagy Papírmasét. Egy tálra vagy lufira újságpapírt borítassz, bekened tésztával, megint papír, megint tészta. Kiszárítod, kifested. tojhat bele a nyuszi. Egy Mester meondta, ez a legjobb ragasztó.

Vacsira meg sütsz melegszendvicset, és inkább kreatívkodtok.

Úgyis csak hízunk.


Vagy beleütsz még 4 tojást, egy élesztőt, 1,5 dl olajat, megkeleszted, és Waffelt, waffelsütőben. Sűrű tejföl sűrűségű legyen.

2009. ápr. 8. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy még egy tojás segítene rajta. És egy kis állás.
2009. ápr. 8. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
77%

Van egy tuti receptem :)

Kivajazod a tálcát (enyhén mélyet majd a rétegektől függ) aztán enyhe lisztel beszóros félre teszed és jön a lényeg

pucolsz krumlit tetszés szerint

feldarabolod öket karikákra és egy réteget teszel a tepsiba

és még még rtegeket és rá a palacsina tésztás és amig jól meg nem puhul kb 1 és fél óráig sütöd :)

2009. ápr. 8. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
100%
Vagy csak simán márts bele almaszeleteket és süsd meg!
2009. ápr. 8. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 KEdit válasza:
71%

Az én palacsintatésztám a következő: még sosem ragadt le!

2 egész tojás

csipet só

1 evőkanál olaj

1 liter ásványvíz

kb:40dkg liszt

a megfelelő sűrűségű tésztához, lehet hogy kell ,ég egy korty ásványvízvagy egy kanál liszt, majd látod.

Jó étvágyat!

2009. ápr. 8. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Jah az almaszeleteket mártsd bele és süsd ki olajba,majd fahéjas porcukorral megszórod. Imádom! =) De ehhez kicsit süritsd be a tésztát! Vagy,ha nincs benne cukor akkor tegyél bele ételizesitöt,meg még lisztet hogy sürübb legyen,és ugyanugy mint az almát,csak husit sütsz ki belöle! Fini!
2009. ápr. 8. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!