Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek a tortámba...

Hogyan készítsek a tortámba krémet?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a vajas krémeket.De egy olyan krém kellene a tortámba ami keményebb mint egy tejszínes krém.


Köszönöm előre is a válaszokat!


2011. júl. 31. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Például ha bolti pudingot csak 3 deci tejjel és egy tojással csinálsz, abból finom krém lesz.
2011. júl. 31. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

a pudingos krémek satabilak és finomak, de azokat is ki kell még keverni vajas/margarinos cukrozott krémmel.

de nem érezni benne, mert nagyon könnyű krém lesz.

2011. júl. 31. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
5 tojássárgáját keverj ki cukorral. Tegyél hozzá tojásonként l kanál lisztet. Öntsd fel és keverd símára tejjel. Gőz fölött főzd sűrűre. Kb. fél liter tej kell hozzá. Ha megfőtt,akkor keverd bele a tojások felvert habját. Adhatsz hozzá főzés előtt kakaót,dióféléket. Vagy ha kész,keverhetsz bele csokoládét.vagy gyümölcsöket is.
2011. júl. 31. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!