Lehet kapni tökfőzeléknek valót ami levan gyalulva? Sparba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 00:02
1/14 anonim válasza:
SparBANis és más boltokban is mélyhűtve van gyalult tök...zöldségesnél lehet, hogy friss gyalult tök si kapható
2/14 anonim válasza:
Több helyen is lehet kapni olyan tököt, ami le van gyalulva, és biztos kell legyen a SPAR-ban is. Ahogy az első válaszoló is írta, a mirelit termékek között keresd.
3/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert új a hely ahol vagyok,és nem vagyok már biztos semmiben!:-S A kissebb Sparba is van? Milyen husi legyen mellé?Azért kéne tudnom ezt a sok mindent,mert holnap vásárolok be hozzá és ha főzeléket csinálok akkor fel kell írnom mit vegyek még hozzá!
2011. júl. 29. 00:17
4/14 anonim válasza:
Nálunk már 3 hónapja nem kapni, se a Sparban, Kaiser's-ben és az Intersparban sem. /Kispest/
5/14 anonim válasza:
Én sertéscombból csinálok pörköltet mellé.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem ettem még pörivel!Hmmm nem lehet rossz!Felénk fasírozottal,oldalassal eszik!
2011. júl. 29. 00:35
7/14 anonim válasza:
Sparba menni kell, de ha már ott vagy a SparbaN, akkor ott lehet, hogy találsz.. ahová én járok, abban a SparbaN van.
Mi tükörtojással szoktuk enni a tökfőzeléket amúgy, de ettem már én is pörivel, és finom úgy is.
8/14 anonim válasza:
sok helyen kifogyott a tavalyi fagyasztott készlet, azért nincs. most van a fő szezonja a töknek, a hűtőházak is most dolgozzák fel.nemsokára mindenhol lesz újra.
most nálunk sincs a spárban, de lidl-ben pl van.
csak halkan mondom, hogy egy csinos kis friss tökből sem nagy kunszt ám megcsinálni.vékonyan lehámozod,kiszeded a magokat, negyedekbe vágod és a nagylukon lereszeled.pici só rá, tíz perc múlva ki lehet nyomkodni és indulhat a főzés.
ma is pont az lesz az ebéd, egy kis sültkolbásszal és tükörtojással.
9/14 anonim válasza:
Mi is mindig sertéspörkölttel esszük a tökfőzeléket. Kell rá a pörkölt szaftja,hogy jobb ízű legyen.
10/14 anonim válasza:
Így van, egyetértek, hogy a friss tökből is lehet finom főzeléket készíteni. Sőt, annak párja nincs. Még a 9 éves fiam is előkészíti, nem nagy dolog. Zöldségesnél biztosan kapsz, és hozzá kaprot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!