A legtutibb palacsinta recept?
Rengeteg receptet találtam ezzel nincs is gondom.Kiválasztottam egyet a sokból,megsütöttem a palacsintát.Én olyat szerettem volna,ami nagyon laza,hártyavékony,mint a strandon,meg a piacon árulnak .Az enyém nem ilyen lett,akárhogy is próbáltam sütni.A következő volt a receptem:
-25 dkg liszt
-3 tojás
-3dl tej
-szóda
-olaj
Van valami tuti receptetek,hártyavékony,laza palacsintára?
Köszönöm!
legjobb palacsinta recept:
-50 dkg liszt
-1 tojás
-szóda vagy ásványvíz (buborékos)
-kb. 2, 2,5 dl tej
Ezt gépihabverővel turmixold össze, amíg nem marad benne csomó. Amikor már csomómentes, és elég jó az állaga, ízesítsd egy kis friss- még nedves takonnyal. (én néha a tejet pisivel helyettesítem, mert így kevésbé hízlal) szerintem zamatos, ráadásul sütésnél sem ragad le annyira! Ha kisütötted a palacsintákat, és megvártad. hogy kihűljön, akkor végy egy kis kakit, ha túl kemény, akkor adj hozzá tejszínt, ha pedig túl lágy, akkor meg kukoricakeményítőt. Ezzel tölts meg! Ha édesszájú vagy, és nem fogyózol, akkor rakhatsz bele egy kis kristály, vagy porcukrot!
Jó étvágyat!
Első:ezt így lenyomnám a torkodon!
Többi választ köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!