Ha nemigazán jól tudok főzni, hogyan és mit "főzzek" 12 emberre? Hidegtál, szendvics nem jó. Mit nem lehet elrontani és nem kell hozzá szuperjó szakácsnak lenni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 09:12
11/12 anonim válasza:
Gulyás, húsleves, paprikás krumpli, rakott krumpli.
Megjegyzés: ha attól félsz elsózod, akkor kicsit tegyél bele, és kostólgasd. Ha amúgy sótlan lenne, akkor tegyél ki az asztalra sót, mindenki be fogja ízesíteni saját izlésének megfelelően.
12/12 anonim válasza:
Azért barnult meg túl hamar a rántott húsod, mert túl nagy lángon sütötted, túl forró volt az olaj.
Csinálj tepsis csirkét. A csirkecombokat sózod, borsozod, megszórod bőségesen majorannával, felvágsz egy csomó krumplit, néhány almát, hagymát gerezdekre, egy nagy tepsibe olajat öntesz, belepakolsz mindent, átsózod mégegyszer az egészet, lezárod alufóliával, betolod a sütőbe kb 3/4 órára és kész is a finom kaja. Annak, aki nem eszik krumplit, főzhetsz rizst. Plusz csinálj egy nagy tál friss kertészsalit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!