Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett lényegesen kevésbé...

Miért lett lényegesen kevésbé édes a főtt kukoricám reggelre?

Figyelt kérdés
Este megfőztem, nagyon finom édes volt. A többit benne hagytam a főző vízben, és reggelre már egyáltalán nem volt édes!
2011. júl. 25. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A cukor jól oldódik a vízben, kiázott a kukoricából.

Én nem is vízben főzöm, hanem párolórácson.

2011. júl. 25. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
pontosan így van, kiázott a lelke is:((
2011. júl. 25. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
mlegítsd vissza ,egy pici cukorral a levében, újra finom lesz.
2011. júl. 25. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek kell áztatni a főtt kukoricát?Én ezt még sosem hallottam,pedig főzök már vagy ezer éve.Én főzöm 15-20 percig,utána még fedő alatt tartom 5-10 percig,majd kiveszem,és tökéletes,édes,zsenge,finom.
2011. júl. 25. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan áztattam, csak most főztem először, és azt hittem hogy benne kell hagyni. Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 25. 12:24
 6/7 orsi159 válasza:
kiázott a kukorica -
2011. júl. 25. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, kiázott.
2011. júl. 25. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!