Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc kajátok, ami...

Mi a kedvenc kajátok, ami viszonylag gyorsan elkészül? (lehet tészta is húsétel, bármi)

Figyelt kérdés
Ha nem hagyományos ételről van szó,mint pl: a pörkölt,paprikáskrumpli,stb.,akkor légyszi osszátok meg az elkészítési módját is!
2011. júl. 23. 11:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ami gyorsan elkészíthető és kedvenceim közé tartozik: pl. mini kijevi sajttal töltött golyócskák (fagyasztottan lehet kapni és csak ki kell sütni), valamint a túrós tészta az szerintem is nagyon finom, de nem cukorral, hanem sóval és sok pirított füstölt szalonnával!! Valamint nagy kedvencem még ami gyorsan elkészíthető: a rántott sajt sült hasábburgonyával!

27/N

2011. júl. 23. 16:02
 22/25 anonim ***** válasza:
Pizza mirelit leveles tésztából
2011. júl. 23. 16:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Bolognai!

Apróra vágott hagymát olajon üvegesre "pirítom", ráteszek két doboz, villával összenyomkodott löncshúst (tudom, nem minőségi, de én imádom lönccsel), pirítom. Pár perc múlva mehet rá egy üveg bolognai szósz, só, bors soksok oregánó, rozmaring. Pár percig még forralom, és kész.

Összekeverem a tésztával, aztán vagy megszórom reszelt sajttal és be a sütőbe negyed órára, vagy sajt nélkül a spejzbe.

2011. júl. 24. 08:01
 24/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:51

Végre! Én is ugyanígy eszem, és eddig mi hülyének nézett, amiért porcukor és szalonna együtt. De örömmel látom, nem én vagyok az egyetlen, aki így szereti.

2011. júl. 24. 08:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Én is így szeretem, porcukor, és szalonna, tejföl, túró, isteni.

Egyszer nagyon "unatkoztam", reszeltem még rá füstölt sajtot is, úgy is jó volt :)

Kedvenc kajáim, csülökpörkölt, sajtos-tejfölös tészta, rántott sajt.

2011. júl. 24. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!