Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc kajátok, ami...

Mi a kedvenc kajátok, ami viszonylag gyorsan elkészül? (lehet tészta is húsétel, bármi)

Figyelt kérdés
Ha nem hagyományos ételről van szó,mint pl: a pörkölt,paprikáskrumpli,stb.,akkor légyszi osszátok meg az elkészítési módját is!
2011. júl. 23. 11:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
a túrós kajákat én is imádom! a kedvencem a :stíriai metélt!
2011. júl. 23. 12:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én rántott husit is úgy szoktam csinálni, hogy megveszek többet, bepanírozom és úgy fagyasztom le. Ha enni akarunk, kiveszek belőle, forró olajba bele, és tíz perc alatt kész.
2011. júl. 23. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/25 A kérdező kommentje:
köszi! akkor lehet,hogy megpróbálom én is ebből a porból a bolognait!
2011. júl. 23. 12:42
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Bolognai recept. Én voltam, aki ajánlotta :)

2011. júl. 23. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenkor nyári szezonban a lecsó, nem telik el úgy hét, hogy ne főznék,tojással, rizzsel,kolbásszal-mikor hogy.
2011. júl. 23. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
paprikáskrumpli
2011. júl. 23. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/25 A kérdező kommentje:
köszi neked is a recit,hogy belinkelted!
2011. júl. 23. 12:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik kedvencem egy tészta étel, ami ugyan nem a legolcsóbb, de nagyon gyorsan elkészül és nagyon finom. Egy lábosban felteszem a vizet a spagettinek. Míg az melegszik, illetve a tészta megfő, elkészítem a mártást. Megpucolok és felaprítok egy közepes-nagy fej hagymát. Olajon elkezdem pirítani. Apró kockákra vágok kb. 40 deka sonkát. Mikor a hagyma egy kicsit megpirult, hozzáadom és egy kicsit sütöm vele. Közben kis kockákra vágok 2 camembert sajtot, és apróra vágok egy csokor petrezselymet. Én mindig natúrt veszek, de ez ízlés dolga. A hagymás-sonkát felöntöm 4-5 deci főzőtejszínnel (20%-osat használok), beleteszem a camembert meg a petrezselymet és főzöm, míg a sajt egy kicsit felolvad. A megfőtt, leöblített spagettit belekeverem a kész mártásba. A tetejére fogyasztáskor reszelt sajtot teszek. Tippek: 1. Ha túl sűrű lenne a mártás, akkor öntök bele egy kis tejet, mert a tészta is egy kicsit magába szokott belőle szívni. 2. Én soha nem teszek a mártásba sót, mert anélkül is jóízű lesz a sonka és a sajt miatt.
2011. júl. 23. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/25 anonim ***** válasza:

ez a kaja valami isteni!!

[link]


ez a leves is:

[link] ehhez pörkölttésztát szoktam kifőzni.


aztán az aszalt szilvával töltött csirkemell, baconba tekerve, kukoricás rizzsel.


[link] ez is nagyon jó


a rizses hús is finom nagyon!


a lecsós hús is :)

2011. júl. 23. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/25 anonim válasza:
túrós tészta ,de sok tejföllel,sült szalonnával és rá porcukor!!
2011. júl. 23. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!