Mi a kedvenc kajátok, ami viszonylag gyorsan elkészül? (lehet tészta is húsétel, bármi)
Figyelt kérdés
Ha nem hagyományos ételről van szó,mint pl: a pörkölt,paprikáskrumpli,stb.,akkor légyszi osszátok meg az elkészítési módját is!2011. júl. 23. 11:48
11/25 A kérdező kommentje:
a túrós kajákat én is imádom! a kedvencem a :stíriai metélt!
2011. júl. 23. 12:40
12/25 anonim válasza:
Én rántott husit is úgy szoktam csinálni, hogy megveszek többet, bepanírozom és úgy fagyasztom le. Ha enni akarunk, kiveszek belőle, forró olajba bele, és tíz perc alatt kész.
13/25 A kérdező kommentje:
köszi! akkor lehet,hogy megpróbálom én is ebből a porból a bolognait!
2011. júl. 23. 12:42
14/25 anonim válasza:
Bolognai recept. Én voltam, aki ajánlotta :)
15/25 anonim válasza:
Ilyenkor nyári szezonban a lecsó, nem telik el úgy hét, hogy ne főznék,tojással, rizzsel,kolbásszal-mikor hogy.
17/25 A kérdező kommentje:
köszi neked is a recit,hogy belinkelted!
2011. júl. 23. 12:44
18/25 anonim válasza:
Az egyik kedvencem egy tészta étel, ami ugyan nem a legolcsóbb, de nagyon gyorsan elkészül és nagyon finom. Egy lábosban felteszem a vizet a spagettinek. Míg az melegszik, illetve a tészta megfő, elkészítem a mártást. Megpucolok és felaprítok egy közepes-nagy fej hagymát. Olajon elkezdem pirítani. Apró kockákra vágok kb. 40 deka sonkát. Mikor a hagyma egy kicsit megpirult, hozzáadom és egy kicsit sütöm vele. Közben kis kockákra vágok 2 camembert sajtot, és apróra vágok egy csokor petrezselymet. Én mindig natúrt veszek, de ez ízlés dolga. A hagymás-sonkát felöntöm 4-5 deci főzőtejszínnel (20%-osat használok), beleteszem a camembert meg a petrezselymet és főzöm, míg a sajt egy kicsit felolvad. A megfőtt, leöblített spagettit belekeverem a kész mártásba. A tetejére fogyasztáskor reszelt sajtot teszek. Tippek: 1. Ha túl sűrű lenne a mártás, akkor öntök bele egy kis tejet, mert a tészta is egy kicsit magába szokott belőle szívni. 2. Én soha nem teszek a mártásba sót, mert anélkül is jóízű lesz a sonka és a sajt miatt.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
túrós tészta ,de sok tejföllel,sült szalonnával és rá porcukor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!