Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha sima piskóta tésztát...

Ha sima piskóta tésztát muffinformában sütöm ki, sikerülhet?

Figyelt kérdés
Nem lesz túl sült, kemény szélű vagy esetleg nyers?
2011. júl. 18. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

kár lenne a soktojásos piskótáért. túlnőhet a formán és ott bizony meg is éghet, mire a közepe megsül.

annyi jó, olcsó muffintészta van, inkább abból csináld.

a piskótát pedig tepsibe:)

2011. júl. 18. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
az nem nagyon érdekel hogy olcsó-e, csak azért akarnék mert még nem találkoztam olyan muffintésztával ami sima lenne, mind buborékos...... de azért köszönöm szépen a választ :)
2011. júl. 18. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

hát igen, a muffinok általában sütőporosak, attól "buborékosak", de viszont attól is könnyűek.

próbáld meg a piskótát, aztán majd magad megtapasztalod

érdemes volt-e.

2011. júl. 18. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne? Adagold ki, és tűpróbával nézd meg, mikor jó. Persze először magas hőfokon kell sütni, majd tartalékon szárítani. Szerintem jó lesz.
2011. júl. 19. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!