Ha sima piskóta tésztát muffinformában sütöm ki, sikerülhet?
Figyelt kérdés
Nem lesz túl sült, kemény szélű vagy esetleg nyers?2011. júl. 18. 19:46
1/4 anonim válasza:
kár lenne a soktojásos piskótáért. túlnőhet a formán és ott bizony meg is éghet, mire a közepe megsül.
annyi jó, olcsó muffintészta van, inkább abból csináld.
a piskótát pedig tepsibe:)
2/4 A kérdező kommentje:
az nem nagyon érdekel hogy olcsó-e, csak azért akarnék mert még nem találkoztam olyan muffintésztával ami sima lenne, mind buborékos...... de azért köszönöm szépen a választ :)
2011. júl. 18. 20:13
3/4 anonim válasza:
hát igen, a muffinok általában sütőporosak, attól "buborékosak", de viszont attól is könnyűek.
próbáld meg a piskótát, aztán majd magad megtapasztalod
érdemes volt-e.
4/4 anonim válasza:
Miért ne? Adagold ki, és tűpróbával nézd meg, mikor jó. Persze először magas hőfokon kell sütni, majd tartalékon szárítani. Szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!