Hol találok "szájbarágós" recepteket?
Figyelt kérdés
A a konyhai tudásom egyenlő a 0val, leragadtam a pirítós-kakó készítésnél. :D Olyan receptekre gondoltam ahol felhívja a figyelmem, hogy vajazd ki a tepsit.. stb. :)2011. júl. 16. 17:11
1/7 anonim válasza:
chucknorrisfood.blogspot.com .... ja bocs ez szájbarugós :D
2/7 anonim válasza:
Ehhez ember kell inkább,anya,nagymama,barátnő...nem tudom hány éves lehetsz,de ha erre nincs lehetőséged keress videókat,vagy nézz főzős műsorokat,ott elég jól elmagyarázzák.
3/7 anonim válasza:
Szia! Ez egész jó kis oldal: [link]
4/7 anonim válasza:
Én ma is innen főztem: www.mamakonyhaja.hu/index.php?m=recept...
5/7 anonim válasza:
szia! Andi konyhája nagyon szájbarágós, még azt is megmondja, mit mekkora tepsibe tesz, vagy hogy mit hány percig milyen fokon süt, meddig főzi, nézd meg, nagyon jó.
6/7 anonim válasza:
Könyvet tudok ajánlani: Horváth Ilona Szakácskönyvét, talán neten is megtalálod valahol :)
Kezdőknek (és haladóknak is) szerintem kiváló :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mindegyik hasznomra fog válni :)
2011. júl. 17. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!