A rántott csirkeszárnyhoz, a szárnyat megkell főzni mielőtt kirántanám vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 07:56
11/13 doboszoli válasza:
Igen, és minden főzéssel, kapcsolatos vélemény formálása előtt ildomos hozzátenni a "szerintem" szót.
30 éve főzök, de máig is rengetnek meg alapjaiban számomra evidens dolgokat. Ha tetszik, onnantól úgy csinálom.
12/13 anonim válasza:
Köszi!
Egyetértek, ez a "szerintem" szó nagyon fontos!
13/13 anonim válasza:
Szerintem is!:)
Az ízléseken nem lehet vitatkozni!Ez közhelyes,de tény!
Nem szoktam előfőzni én sem a csirkehúst,szépen "komótosan" sütögesd mérsékelt hőfokon,remekül szaftos marad a szárny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!