Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott csirkeszárnyhoz, a...

A rántott csirkeszárnyhoz, a szárnyat megkell főzni mielőtt kirántanám vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 07:56
1 2
 11/13 doboszoli ***** válasza:
100%

Igen, és minden főzéssel, kapcsolatos vélemény formálása előtt ildomos hozzátenni a "szerintem" szót.

30 éve főzök, de máig is rengetnek meg alapjaiban számomra evidens dolgokat. Ha tetszik, onnantól úgy csinálom.

2011. júl. 14. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Köszi!

Egyetértek, ez a "szerintem" szó nagyon fontos!

2011. júl. 14. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is!:)

Az ízléseken nem lehet vitatkozni!Ez közhelyes,de tény!

Nem szoktam előfőzni én sem a csirkehúst,szépen "komótosan" sütögesd mérsékelt hőfokon,remekül szaftos marad a szárny.

2011. júl. 15. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!